Ziekenhuis Tjongerschans als werkgever

Ziekenhuis Tjongerschans

Een gastvrij ziekenhuis in Heerenveen met bewezen hoge kwaliteit van zorg

Het maatschappelijke landschap verandert en vraagt om bezinning op de eigen positie. Dat begint met het vaststellen van onze belangrijkste waarden. Wat willen wij zijn? Welke functie willen wij vervullen als modern regionaal ziekenhuis?

 
Geworteld in plaats en streek
Wij zijn een regionaal ziekenhuis dat geworteld is in zijn plaats en streek. Dat betekent dat wij Friese waarden hoog houden. We zijn betrouwbaar, no nonsense, sportief en houden van rust en ruimte. Het betekent ook dat we willen weten waar onze patiënten behoefte aan hebben. Preventie en ouderenzorg zijn belangrijk. De topprestaties op sportgebied waar Heerenveen om bekend staat, inspireren ons om sportgeneeskunde tot speerpunt te maken.
 
Gecommitteerd aan goede zorg
Hoogwaardige en efficiënte zorg bieden aan de mensen in onze regio en soms daarbuiten: dat is onze core business. Daarbij zijn we helder over onze prestaties en keuzes. We kiezen er soms voor om iets aan anderen over te laten. Als het nodig is, zorgen we ervoor dat onze patiënten elders goed worden geholpen.
 
Gastvrij en servicegericht
Veilige en effectieve zorg is niet het enige. Een ziekenhuis is ook een plaats waar mensen een tijd verblijven – een paar intensieve uren of dagen, soms ook wekenlang. Dat verblijf krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Gastvrijheid en service gelden als belangrijke waarden. Dat betekent: ruimte voor privacy en individuele wensen.
 
Goed in samenwerking
Ziekenhuiszorg staat niet op zichzelf. Voor en na behandeling in de Tjongerschans hebben patiënten te maken met huisartsen, thuiszorgorganisaties, andere instellingen. Daarom werken we nauw samen met professionals buiten onze muren en met ketenpartners, andere zorgaanbieders, verzekeraars en bedrijven.
 
Gezond als onderneming
Om goede zorg te kunnen bieden moet een ziekenhuis zelf ook gezond zijn. Aan de basis van al ons handelen ligt daarom een verantwoorde bedrijfsvoering. Dat doel bereiken we niet door een boekhoudkundige benadering, maar door ons duidelijk te profileren. We laten zien dat er goede redenen zijn om te kiezen voor de Tjongerschans - als patiënt, als werknemer en ook als zorgverzekeraar.
 
Kortom
De Tjongerschans wil zijn patiënten op gastvrije wijze moderne, effectieve en efficiënte tweedelijns basiszorg aanbieden, passend bij zijn functie en excellerend op een aantal speerpunten. Wij doen dit zoveel mogelijk in samenwerking met onze partners in de regio.

Nieuwe vacatures van Ziekenhuis Tjongerschans

Ziekenhuis Tjongerschans heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Impressie Ziekenhuis Tjongerschans

Contactgegevens Ziekenhuis Tjongerschans

Ziekenhuis Tjongerschans

Thialfweg 44
8441 PW Heerenveen
Tel. 0513- 685 685

Route Ziekenhuis Tjongerschans

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.