Wilhelmina Ziekenhuis Assen als werkgever

Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Met ongeveer 285 bedden en 1200 medewerkers is het WZA volgens landelijke normen een middelgroot ziekenhuis. De historie van het WZA gaat terug tot 1907, toen de Asser bevolking de gemeente een ziekenhuis schonk.

 
Het WZA staat in het hart van onze regio. Om die regio optimaal te bedienen doen we als vanouds waar we in uitblinken: we hebben korte lijnen, we tonen onze betrokkenheid, en we bieden efficiënte en veilige zorg. Boven alles staat dat de kwaliteit van het WZA méér dan 'gewoon goed' moeten zijn. Verbeteren en vernieuwen is daarom onlosmakelijk verbonden aan het werken in het WZA.
 
Het WZA wil een volwaardig basisziekenhuis blijven voor inwoners van Assen en omgeving. Dat betekent 24/7 SEH-zorg, verloskundige zorg, een basis-IC en een goed toegeruste OK. Samenwerking met huisartsen en andere zorgaanbieders uit de regio is bij dit alles onze sleutel tot succes. De zorgvraag en de wensen van onze patiënt zijn daarbij leidend.
 
Wij willen onze patiënt de best mogelijke en best bij hem passende zorg bieden. Dit gebeurt in samenspraak met de patiënt door betrokken zorgprofessionals in een gastvrije omgeving.
 
Het WZA is dé verbinder in de regionale zorgketen
 
Goed werkgeverschap staat hoog in ons vaandel. We willen onze medewerkers een plezierige werkplek bieden. Er heerst een informele en gemoedelijke sfeer en er is ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwe vacatures van Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Impressie Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Contactgegevens Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Europaweg-Zuid 1
9401 RK Assen
Tel. (0592) 32 55 55

Route Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.