Volckaert als werkgever

Volckaert

 

 

Organisatie

 

 

Ieder mens is uniek. Iedereen heeft een eigen levensstijl en voorkeuren. Dit is het uitgangspunt van de dienstverlening van Volckaert. Onze cliënten doen wat zij zelf nog kunnen en maken aanvullend een keuze uit de verschillende vormen van wonen, zorg en comfortdiensten. Een keuze die past bij uw eigen levensstijl, zorgvraag en budget.

Zelfstandig
Zo lang mogelijk vitaal en zelfstandig blijven – dat is het streven. De dagelijkse dingen van het leven, waar mogelijk, zelf doen. Zoveel mogelijk voor uzelf zorgen. Deze zelfzorg is van belang. Samen met de mantelzorg en de zorgprofessionals van Volckaert is dit de basis voor een comfortabel leven.

Onze medewerkers zijn deskundig en betrokken. Zij gaan uit van uw wensen en behoeften. Ze denken mee en spelen in op veranderingen. Vooraf worden er duidelijke en heldere afspraken met u gemaakt.

Werken aan kwaliteit
Volckaert heeft het HKZ-kwaliteitskeurmerk. Dit houdt in dat wij de kwaliteit van onze dienstverlening actief bewaken en waar nodig verbeteren. Kwaliteit bieden is een continu proces. Natuurlijk spelen de cliënten hierin een belangrijke rol.

Nieuwe vacatures van Volckaert

Volckaert heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Impressie Volckaert

Contactgegevens Volckaert

Volckaert

Dongepark 1
5102 DB DONGEN
Tel. 0162-375100

Route Volckaert

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.