Vitaalpunt als werkgever

Vitaalpunt

Vitaalpunt
Vitaalpunt is een behandelcentrum voor geestelijke gezondheidszorg met vestigingen in Amsterdam en in Rotterdam, waar mensen terecht kunnen voor psychische en fysieke zorg.
De behandelingen van Vitaalpunt vallen onder de Specialistische GGZ of de Basis GGZ.
Wij maken mensen beter, sterker en gezonder. We geloven in multidisciplinaire zorg waarin we Praten én Bewegen combineren. We behandelen op persoonlijke en betrokken wijze en de patiënt in de regie. Onze aanpak is fris en wakker en áltijd gericht op het bereiken van een concreet resultaat.

Praten en Bewegen
Elke klacht heeft een lichamelijke en psychische kant. Daarom behandelen we lichaam én geest altijd samen.

Persoonlijk en betrokken
Samen bereiken we meer. Wij geloven in het bundelen van onze krachten. Onze persoonlijke benadering en allround aanpak, samen met de kracht, kennis en inzet van de patiënt, leiden tot het vergroten van de kwaliteit van leven. We begeleiden alle aandoeningen op een persoonlijke en betrokken wijze.

Zelfredzaamheid en Eigen regie
Bij Vitaalpunt is de patiënt onderdeel van een creatief en professioneel behandelteam dat de patiënt helpt om eigen veerkracht te hervinden. De patiënt krijgt weer regie over zijn of haar gezondheid en maatschappelijke participatie. We doen dat met een maatwerk aanpak binnen een raamwerk van evidence based interventies en richtlijnen.

Fris en wakker
Onze aanpak is fris, wakker en doeltreffend waarbij de patiënt zich bewust is van zijn of haar eigen bijdrage aan het slagen van de behandeling.

Resultaatgericht en langdurige gedragsverandering
Het doel van de behandeling is te komen tot een zichtbare en tastbare verandering en altijd gericht op het bereiken van een concreet resultaat. Dit bestaat uit het verminderen van klachten, maar kan ook bestaan uit het oppakken van activiteiten, het hervatten van werk of het verhogen van de kwaliteit van leven. De behandeling is gericht op het vergroten van de ‘zelfredzaamheid’ en langdurige ‘gedragsverandering’. Het oppakken van activiteiten en maatschappelijke participatie staan bij ons hoog in het vaandel. In alle zorgprogramma’s komen deze onderwerpen dan ook terug.
 

Nieuwe vacatures van Vitaalpunt

Vitaalpunt heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Contactgegevens Vitaalpunt

Vitaalpunt rotterdam

Oostplein 417
3061 CH ROTTERDAM
Tel. 0102012851

Route Vitaalpunt

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.