Universitair Ziekenhuis Brussel als werkgever

Universitair Ziekenhuis Brussel
RESPECT
 
In het Universitair Ziekenhuis Brussel komt de patiënt altijd op de eerste plaats met respect voor hem als mens, ongeacht zijn afkomst, taal, sociale status of filosofische overtuiging en voor zijn recht op zelfbeschikking.
 
Toegankelijke basisgeneeskunde en spitstechnologie van de hoogste kwaliteit
 
Het Universitair Ziekenhuis Brussel streeft op regionaal, nationaal en internationaal vlak naar een totaalpakket aan erkende gezondheidsdiensten van de hoogste kwaliteit dat zowel basisgeneeskundige zorg als spitstechnologie omvat en toegankelijk is voor iedereen.
 
Onderwijs en vrij onderzoek
 
Als universitair ziekenhuis oefent het Universitair Ziekenhuis Brussel een  onderwijsopdracht uit en organiseert het wetenschappelijk onderzoek. Het onderschrijft de basiswaarden van de Vrije Universiteit Brussel waarvan het deel uitmaakt: het principe van ‘vrij onderzoek’ en het principe van de ‘democratische besluitvorming’. Het ziekenhuis werkt nauw samen met de faculteit geneeskunde en farmacie en met andere faculteiten.
 
Nederlandstalig, open, gedreven, innovatief, onafhankelijk
 
Het Nederlandstalige Universitair Ziekenhuis Brussel wil een gedreven en innovatieve werkgemeenschap zijn die vertrekt van een open humanistische ethiek en van actief pluralisme. Het respecteert het welzijn van de medewerkers binnen een onafhankelijke en financieel gezonde organisatie.
 
Samengevat:
UZ Brussel - Zoeken, weten, helpen

Nieuwe vacatures van Universitair Ziekenhuis Brussel

Universitair Ziekenhuis Brussel heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Contactgegevens Universitair Ziekenhuis Brussel

Universitair Ziekenhuis Brussel

Laarbeeklaan 101
1090 Jette
Tel. 02 477 41 11

Route Universitair Ziekenhuis Brussel

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.