Stichting Polikliniek de Blaak als werkgever

Stichting Polikliniek de Blaak


De kliniek
Polikliniek de Blaak is een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in behandeling van spataderen, huidziekten en aambeien (flebologie, dermatologie en proctologie). Tevens kunt u bij ons terecht voor poliklinische cosmetische chirurgie en hebben wij een aantal huidtherapeuten binnen de gelederen.

Sinds 1990
Polikliniek de Blaak is in 1990 begonnen als flebologisch centrum waar dermatoloog dr. J. Dros zich vooral richtte op de behandeling van spataderen. Daarnaast werden ook de andere huidaandoeningen behandeld. Vanaf 2000 begon de kliniek snel te groeien. Eerst in Rotterdam waar er steeds meer artsen bijkwamen en het aantal behandelkamers en OK's groeide snel door. Vervolgens kwamen er vestigingen bij in Leidschendam (tegenwoordig Rijswijk) en tenslotte in Tilburg. Ook het aantal behandelingen en specialisme werden uitgebreid met proctologie, kleine chirurgie, cosmetische chirurgie en huidtherapie.

Organisatie
Polikliniek de Blaak heeft een kwaliteitsbeleid en laat dit ook jaarlijks toetsen door een extern bedrijf. Het speerpunt van de kliniek is na ruim 20 jaar nog onveranderd: hoogwaardige en patiëntgerichte zorg en geen wachtlijsten.

https://www.polikliniekdeblaak.nl/

 

Nieuwe vacatures van Stichting Polikliniek de Blaak

Stichting Polikliniek de Blaak heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.