St. Anna Zorggroep als werkgever

St. Anna Zorggroep

St. Anna Zorggroep: Bijzonder betrokken
Het St. Anna Ziekenhuis (Geldrop/Eindhoven), Ananz (Geldrop/Heeze) bestaande uit vier woonzorgcentra en medisch sportgezondheidscentrum TopSupport (Eindhoven) vormen samen de St. Anna Zorggroep. Onze kracht zit in de kleinschaligheid, waardoor de betrokkenheid die wij nastreven, optimaal kan worden ingevuld en wij flexibel kunnen inspelen op de zorgvraag van onze patiënten en cliënten.

Een liefdevol fundament
Al vanaf 1856 bouwden de congregatiezusters van Liefde van Jezus en Maria, Moeder van goede Bijstand, in Geldrop een bijzonder betrokken relatie op met kinderen, ouderen en zieken en gaven hen zoveel mogelijk aandacht en zorg. In 1931 volgde de officiële erkenning als ziekenhuis. Hierna is steeds ondernemend gewerkt aan het uitbreiden en professionaliseren van de zorg tot de huidige sterke merken: het St. Anna Ziekenhuis, Ananz en TopSupport, die door het uitwisselen van kennis en ervaring synergie bereiken.

Drie topmerken die samenwerken
In het 320 bedden tellende St. Anna Ziekenhuis in Geldrop verlenen ongeveer 1.200 medewerkers, inclusief ruim 100 specialisten, een breed aanbod van gastvrije zorg. Binnen Ananz zorgen 415 medewerkers met specifieke geriatrische kennis en expertise en 270 vertrouwde en betrokken vrijwilligers voor een hoog serviceniveau in een verpleeghuis en drie verzorgingstehuizen in Geldrop en Heeze. In het medisch sportgezondheidscentrum TopSupport in Eindhoven wordt er alles aan gedaan om ziekten, blessures en ander leed te voorkomen of om te buigen naar prestaties om trots op te zijn. De St. Anna Zorggroep is dichtbij voor de regio Groot-Eindhoven en Noord-Limburg. Een aantal specialismen kent bovenregionale aantrekkingskracht. Voor topklinische zorg wordt samengewerkt met complementaire zorgaanbieders.

Groots door kleinschaligheid
De kracht van de St. Anna Zorggroep zit in de kleinschalige, goede en brede basiszorg. Hierdoor kan de bijzondere betrokkenheid die zij nastreeft, optimaal worden ingevuld en is het mogelijk flexibel in te spelen op de zorgvraag van de cliënten. Het één op één contact met de eigen specialist, de vriendelijke, meelevende medewerkers en bijvoorbeeld ook een eigen ochtendkrant, het broodbuffet tijdens de lunch zorgen ervoor dat de cliënt kan genieten van de zorg en deze ervaart als een unieke belevenis.

Vier marktsegmenten
De St. Anna Zorggroep streeft ernaar om de beste totaaloplossing te bieden. Daarom is de zorg verdeeld in vier zorgsegmenten: allereerst de acute zorg die dichtbij en 24 uur per dag open is. De cliënt wordt uiteraard snel en adequaat geholpen. Een goede relatie met verwijzers is vanzelfsprekend. Vervolgens de chronische zorg waarin persoonlijke aandacht voorop staat en de cliënt optimaal geholpen en ondersteund wordt. Goede en duidelijke informatie en een prettig verblijf zijn de inzet. Ook bij electieve zorg draait het om persoonlijke aandacht. De cliënt wordt gastvrij ontvangen en korte toegangs- en doorlooptijden zijn onderscheidende kenmerken. Tot slot de speciale zorg waarbij met passende concepten ingespeeld wordt op de veranderende zorgvraag. Persoonlijke begeleiding en advies spelen een belangrijke rol.

Al met al kan gesteld worden dat de St. Anna Zorggroep gaat en staat voor echte professionele zorg en beleving en is daarmee de meest betrokken zorginstelling in de regio.

Nieuwe vacatures van St. Anna Zorggroep

St. Anna Zorggroep heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Impressie St. Anna Zorggroep

Contactgegevens St. Anna Zorggroep

St. Anna Groep

Bogardeind 2
5664 EH Geldrop
Tel. 040 - 286 40 40

Route St. Anna Zorggroep

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.