Spine & Joint Centre en Revalidatiecentrum Drechtsteden als werkgever

Spine & Joint Centre en Revalidatiecentrum Drechtsteden

Missie
Het Spine & Joint Centre Rotterdam (SJC) is een instelling voor medisch specialistische revalidatiezorg. Het SJC behandelt patiënten met therapieresistente, complexe chronische (pijn-) klachten aan het bewegingsapparaat, specifiek voor nek, rug en bekken.

Doel van de behandeling is pijnreductie vanuit het zelfregulerend vermogen van patiënten. Het SJC integreert in haar behandelmethode leer- en bewegingsprogramma’s .


Het SJC wil met haar visie op, en innovatie van de behandeling van chronische (pijn-) klachten, tevens bijdragen aan de kwaliteit van (revalidatie-) zorg en de beheersing van medische kosten in Nederland.

Visie
Door bewegingsgedrag adequaat te veranderen, kan lichamelijk functioneren verbeteren en chronische pijn afnemen. De kwaliteit van leven zal hierdoor, zelfs bij complexe pijnproblematiek, (aanzienlijk) toenemen.

Kernwaarden

Het SJC werkt volgens een bijzondere en unieke behandelmethode. Deze methode is uniek omdat deze behandelmethode op deze wijze niet elders in Nederland wordt toegepast.

De patiënten en patiëntveiligheid komen bij het SJC op de eerste plaats. Het SJC behandelt de patiënten met persoonlijke aandacht. Het SJC is mensgericht, professioneel, gedreven en onderscheidend.

De geïntegreerde interdisciplinaire behandeling is afgebakend in tijd, intensief en verloopt volgens een gestructureerde methodiek.

Nieuwe vacatures van Spine & Joint Centre en Revalidatiecentrum Drechtsteden

Spine & Joint Centre en Revalidatiecentrum Drechtsteden heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Contactgegevens Spine & Joint Centre en Revalidatiecentrum Drechtsteden

Spine & Joint Centre

Noordsingel 113
3035 EM Rotterdam
Tel. 010-464 22 11

Route Spine & Joint Centre en Revalidatiecentrum Drechtsteden

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.