Sensire als werkgever

Sensire

Wie zijn wij?

Al meer dan zestig jaar is Sensire in de Achterhoek actief op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Van wijkzorg tot wonen met zorg, van thuishulp tot maatschappelijk werk en thuisbegeleiding, van kraamzorg tot jeugdgezondheidszorg en zorg op afstand: Sensire is overal in thuis. Wij bieden voorzieningen en denken mee in oplossingen. Daarbij maken we onder meer gebruik van vernieuwende technieken. Samen voelen we ons verantwoordelijk voor een gezonde, goede en leuke organisatie waarin we onze klanten en elkaar met plezier ondersteunen.

 

Samen en persoonlijk

Gezondheid, zorg en welzijn. Dat is waar Sensire voor staat. Wij ondersteunen mensen in alle levensfasen met zorg die nodig is om gezond te zijn én te blijven. Dat doen we altijd samen. Samen met onze klanten, samen met collega’s en samen met andere organisaties. En altijd op een manier die bij ons past: persoonlijk en dichtbij.

 

Vijf redenen om bij Sensire te werken

We hebben onze verpleegkundigen gevraagd waarom zij graag bij Sensire werken. Hieronder staat de top 5 van redenen die zij aangaven:

1. Je hebt de tijd om je klant persoonlijk te leren kennen, in zijn eigen omgeving

2. Je werkt op eigen kracht, met alle ondersteuning die je nodig hebt

3. Sensire heeft aandacht voor een goede balans tussen werk en privé

4. Je maakt gebruik van vernieuwende technieken, zodat je meer tijd hebt om dátgene te doen waarvoor jij de zorg in ging

5. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen

 

Inspirerend werk

Is het leuk om bij Sensire te werken? We hopen dat het antwoord op die vraag een volmondig ‘ja’ is. In elk geval doen we er alles aan om onze medewerkers, jong en oud, een prettige en inspirerende werkomgeving te bieden. We willen mensen uit de regio graag de kans geven om zich optimaal te ontwikkelen, om werk te doen dat er echt toe doet voor anderen en voor zichzelf. Met goede arbeidsvoorwaarden, een mooi contract, een opleiding voor wie door wil leren. Medewerkers van Sensire krijgen bovendien veel ruimte. Ruimte om iedere klant de aandacht te geven die hij verdient. Ruimte om vertrouwd te raken met zijn gewoontes. Ruimte om zélf de verantwoordelijkheid te nemen. Werken bij Sensire: dat is werken of je eigen baas bent.

 

Bij Sensire kwam ik in een warm nest terecht, met fijne klanten en leuke collega’s”.

Kim (19), verzorgende bij Sensire

Nieuwe vacatures van Sensire

Sensire heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.