Reinier de Graaf als werkgever

Reinier de Graaf

Een werkgever met oog voor mensen

Zorg verlenen is mensenwerk. Daarbij staat de patiënt altijd centraal. Maar de kwaliteit van de zorg wordt bepaald door mensen. Het streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit is van Reinier een gemeenschappelijk streven op alle niveaus. Daarom durven wij kritisch te zijn naar elkaar.


We schromen er ook niet voor om schouderklopjes uit te delen. En wij stimuleren nadrukkelijk de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Werken en leren zijn bij Reinier dan ook sterk met elkaar verbonden. Bij ons vind je een keur aan interne opleidingen die jou verder kunnen helpen in je carrière.


Reinier heeft in de regio verschillende kleinere locaties. Het grote voordeel hiervan is dat je je collega's snel leert kennen waardoor je op een persoonlijke manier met elkaar omgaat. Want naast kwaliteit vinden we plezier in het werk heel belangrijk. Of het nu gaat om een collegiale sfeer, een leuke werkplek of activiteiten na het werk.


Reinier onderscheidt zich landelijk als initiatiefnemer van onder meer de eerste mammapoli, een alcohol & jeugdpoli, het meten en publiceren van dalende mortaliteitscijfers, een Spoed Interventie Team, het organisatiebreed inzetten van Lean Six Sigma, gastgerichte à la carte maaltijden voor patiënten, de laagste gemiddelde ligduur en een revolutionaire, duurzame waterzuiverings- en afvalinstallatie Pharmafilter.

Verder is Reinier bekend om zijn IVF polikliniek in Voorburg, gynaecologie en verloskunde, oncologie en de gespecialiseerde en deels commerciële dienstverlening van het medisch laboratorium. De komende jaren wordt er druk gebouwd bij Reinier; we krijgen namelijk een nieuw gebouw. Er staat ons niet alleen een mooie nieuwe hypermoderne werkomgeving te wachten maar we krijgen zo ook de kans nog eens kritisch naar onze werkwijze te kijken. En dat alles om onze patienten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Nieuwe vacatures van Reinier de Graaf

Reinier de Graaf heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.