Regionale Organisatie Huisartsen Midden Holland (ROHMH) als werkgever

Regionale Organisatie Huisartsen Midden Holland (ROHMH)

De zorggroep maakt afspraken met de aangesloten huisartsen en de zorgverzekeraar om te werken volgens de laatste zorgstandaarden, richtlijnen en wet- en regelgeving. Deze afspraken zijn uitgewerkt in een zorgprogramma. De patiënt staat hierin centraal.

 


De aangesloten huisartsen bieden de zorg volgens dit zorgprogramma aan vanuit de huisartspraktijk. Zij doen dit in samenwerking met andere zorgverleners. Alle zorgverleners werken volgens de afspraken in het zorgprogramma.

De zorggroep biedt op dit moment zorgprogramma’s voor patiënten met diabetes mellitus type 2, COPD en CVRM. In de toekomst wordt dit aanbod mogelijk uitgebreid.

De huisarts en praktijkondersteuner maken samen met u een individueel zorgplan om u te helpen zo goed mogelijk met uw ziekte om te gaan in het dagelijks leven. Dit plan wordt opgeschreven in een patiëntendossier en is de basis voor de behandeling voor alle betrokken zorgverleners. Alleen de zorgverleners die bij de behandeling betrokken zijn hebben toegang tot uw gegevens. Ook u als patiënt kan via internet toegang krijgen tot uw dossier, bijvoorbeeld om gegevens in te zien of toe te voegen.

Wilt u meer informatie over het kwaliteitsbeleid, privacy en klachtenbehandeling? Op de pagina’s kwaliteit, privacy en klachten leest u het beleid hieromtrent van Regiozorg Midden Holland.

Nieuwe vacatures van Regionale Organisatie Huisartsen Midden Holland (ROHMH)

Regionale Organisatie Huisartsen Midden Holland (ROHMH) heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Contactgegevens Regionale Organisatie Huisartsen Midden Holland (ROHMH)

Regionale Organisatie Huisartsen Midden Holland (ROHMH)

Büchnerweg 1
2803 GR GOUDA
Tel. 0182555670

Route Regionale Organisatie Huisartsen Midden Holland (ROHMH)

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.