Orthopedisch Centrum Oost-Nederland (OCON) als werkgever

Orthopedisch Centrum Oost-Nederland (OCON)

 Over OCON
OCON Orthopedische kliniek is een jonge onderneming, opgericht in 2010. Onze kliniek is voortgekomen uit twee maatschappen binnen de Ziekenhuis Groep Twente: orthopedie en anesthesie. Het unieke is dat wij werken binnen de muren van het ziekenhuis, maar toch zelfstandig zijn. Hierdoor kunnen wij ons vergaand specialiseren en ons optimaal concentreren op de zorg voor de patiënt, zoals wij die voorstaan: kwalitatief zeer hoogwaardig, en voor iedereen bereikbaar.

Bij OCON zijn 15 orthopeden aangesloten. Samen kunnen zij het totale pakket aan orthopedische zorg uitvoeren. Deze zorg omvat onder andere:

  • kinderorthopedie
  • traumatologie
  • prothese-revisiechirurgie
  • wervelkolomchirurgie
  • sportorthopedie
  • knie- en heupprothesechirurgie
  • voet- en enkelchirurgie
  • pols- en handchirurgie
  • schouder – en elleboogchirurgie

OCON heeft een platte organisatie, met maar 1 managementlaag. De verantwoordelijkheden worden waar mogelijk neergelegd bij de medewerkers, omdat zij door hun werkervaring kunnen beoordelen wat het beste is voor de patiënt. Initiatief en inbreng van de medewerkers wordt gestimuleerd en gewaardeerd. Korte lijnen en efficiënt werken maken dat binnen OCON meer tijd kan worden besteed aan onze kerntaak: de zorg voor de patiënt.

Ons centrum heeft poliklinieken in Almelo en Hengelo. Zo is onze zorg letterlijk makkelijk bereikbaar. Doordat zorgverzekeraars onze behandelingen vergoeden als bij maatschappen in het ziekenhuis, wordt ook geen financiële drempel opgeworpen. Zorg op het niveau van een privé-kliniek dus, binnen de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Operaties worden uitgevoerd in het dagbehandelingscentrum van OCON in het ZGT in Hengelo. Wij maken daar ook gebruik van eigen operatiekamers, met dedicated teams van mensen die vergaand zijn gespecialiseerd in hun vak. Dit geldt zowel voor de orthopeden als voor de anesthesisten.

Omdat herstel na een operatie wordt bevorderd door een snelle mobilisatie, besteden wij veel aandacht aan Rapid Recovery. Orthopedische patiënten zijn in de regel geen zieke mensen, maar patiënten met een lichamelijke klacht die zo snel mogelijk weer op de been willen zijn. Dit is goed voor de patiënt zelf.

Nieuwe vacatures van Orthopedisch Centrum Oost-Nederland (OCON)

Orthopedisch Centrum Oost-Nederland (OCON) heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Impressie Orthopedisch Centrum Oost-Nederland (OCON)

Contactgegevens Orthopedisch Centrum Oost-Nederland (OCON)

Orthopedisch Centrum Oost-Nederland (OCON)

Geerdinksweg 141
7555 DL Hengelo
Tel. 088 – 708 3370

Route Orthopedisch Centrum Oost-Nederland (OCON)

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.