Noorderbreedte als werkgever

Noorderbreedte

Dit is Noorderbreedte

Noorderbreedte biedt voornamelijk zorg aan ouderen in Fryslân. Soms voor even, soms langer, soms voor altijd. Clienten kunnen terecht in een van onze woonzorgcentra of bij Noorderbreedte Revalidatie. Ook biedt Noorderbreedte thuiszorg, dagbesteding en dagbehandeling. Noorderbreedte heeft veertien locaties, een revalidatiecentrum, Noorderbreedte Thuiszorg en een vestiging van franchiseorganisatie Noorderbreedte State.
 
Organisatiestructuur
Directeur-bestuurder van Noorderbreedte is Saskia van Opijnen. Zij geeft leiding aan de managers van de locaties en de stafdiensten en legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht. Overleg en besluitvorming vindt plaats in het maandelijkse Beleidsoverleg Directie-Management (BDM). Mevrouw Opijnen wordt ondersteund door een directieoverleg Noorderbreedte (DNB) dat naast de directeur-bestuurder bestaat uit de controller, de manager HRM en de beleidssecretaris.
 
Onderdeel van Zorgpartners Friesland
Noorderbreedte is een zelfstandige BV. Zorgpartners Friesland (tot 2012: Zorggroep Noorderbreedte) is de stichting die sinds 1 januari 2008 100% eigenaar/aandeelhouder is van Noorderbreedte BV en Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) BV.

Op de Raad van Bestuur wordt toegezien door een Raad van Toezicht, bestaande uit 7 leden. 

Nieuwe vacatures van Noorderbreedte

Noorderbreedte heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Contactgegevens Noorderbreedte

Noorderbreedte Banen

Borniastrat 40
8934 AD Leeuwarden
Tel. 058-2863570

Route Noorderbreedte

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.