MSB Vrijgevestigd collectief Leeuwarden als werkgever

MSB Vrijgevestigd collectief Leeuwarden

OVER ONS

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden (MSB VCL) is gehuisvest in het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). Het MSB VCL is een maatschap van vrijgevestigd medisch specialisten en heeft de ambitie zich verder te ontwikkelen tot een vooruitstrevend bedrijf voor hoogcomplexe medisch specialistische zorg.
 
Het MSB VCL is een maatschap van de vakgroepen cardiologie, dermatologie, gynaecologie, interne geneeskunde, keel-, neus- en oorheelkunde, longziekten, maag-, darm- en leverziekten, neurologie, oogheelkunde, orthopedie, plastische chirurgie, radiologie, reumatologie en urologie.
 
Het MSB VCL is werkzaam in o.a. Medisch Centrum Leeuwarden (MCL), Stichting Transmurale Specialistische Zorg Dokkum (Sionsberg), Bergmankliniek en voor o.a. het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR), diverse ketenzorgorganisaties en adviesorganen.
 
Het MCL is één van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) in Nederland en vervult een regiofunctie in Friesland voor hoogcomplexe zorg (www.mcl.nl). Organisatorisch zijn de resultaat verantwoordelijke eenheden (RVE’s) in verdergaande ontwikkeling met duaal management, bestaande uit een organisatorisch manager en een medisch manager.
Speerpunten hierbij zijn kwaliteit, veiligheid en doelmatigheid.

WERKEN BIJ MSB VCL
Het MSB VCL is een uitstekende werkgever om voor en mee te werken. Het is een jong en vooruitstrevend bedrijf, waar eigen inbreng en proactief handelen gewaardeerd worden en flexibiliteit, doorzettingsvermogen en creativiteit een must zijn.

 

Nieuwe vacatures van MSB Vrijgevestigd collectief Leeuwarden

MSB Vrijgevestigd collectief Leeuwarden heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Impressie MSB Vrijgevestigd collectief Leeuwarden

Contactgegevens MSB Vrijgevestigd collectief Leeuwarden

Medisch Specialistisch Bedrijf Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden (MSB VCL)

Henri Dunantweg 2
8934 AD Leeuwarden
Tel. 058 – 2861838

Route MSB Vrijgevestigd collectief Leeuwarden

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.