MSB Rijnstate als werkgever

MSB Rijnstate

Wie is Rijnstate?
Rijnstate biedt hoogwaardige ziekenhuiszorg in de regio Arnhem, Rheden en de Liemers. Met onze vier locaties in Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid bevinden we ons altijd dicht bij onze patiënten. Aan een verzorgingsgebied met 460.000 inwoners bieden we dag en nacht basiszorg en hooggespecialiseerde medische zorg. We ontvangen jaarlijks ruim een half miljoen patiënten op onze poli’s en nemen meer dan 40.000 patiënten op voor diagnostiek of behandeling. Daarmee zijn we als topklinisch ziekenhuis een toonaangevende zorgaanbieder in Nederland.

Met ruim 5.000 medewerkers is Rijnstate ook de grootste werkgever in de regio. Wij investeren veel in onze medewerkers. Zij doen hun werk met passie. Geven net dat beetje extra aandacht of lopen een stapje harder om kwalitatief goede zorg te leveren. Dat kan alleen wanneer de randvoorwaarden goed geregeld zijn. Daarom zorgt Rijnstate voor goede faciliteiten, moderne apparatuur en uitstekend geoutilleerde werkruimtes. Wij begrijpen de ambitie van mensen om zich te blijven ontwikkelen. Dat is binnen ons ziekenhuis dan ook een centraal thema.

In elke zorgorganisatie staat het belang van de patiënt bovenaan, maar voor Rijnstate telt het belang van tevreden medewerkers net zo zwaar mee. Wij willen dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat en daar je kennis en kunde op een goede manier kunt inzetten. Als werkgever proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen. Onder meer door je flexibele werktijden en andere interessante arbeidsvoorwaarden te bieden. Zodat jij als werknemer tevreden bent. En blijft!

 

Nieuwe vacatures van MSB Rijnstate

MSB Rijnstate heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Impressie MSB Rijnstate

Contactgegevens MSB Rijnstate

MSB Rijnstate

Postbus 9555,
6800 TA Arnhem
Tel. 088 - 005 8888

Route MSB Rijnstate

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.