Libra Revalidatie & Audiologie als werkgever

Libra Revalidatie & Audiologie

 Als het leven om een nieuwe balans vraagt

 
Libra Revalidatie & Audiologie biedt specialistische revalidatie en behandeling en begeleiding bij problemen op het gebied van gehoor, spraak of taal. Dit bieden wij aan kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. De organisatie heeft locaties voor specialistische revalidatie in Eindhoven (locatie Blixembosch), Weert, Deurne, Tilburg (locatie Leijpark) en Waalwijk. Locaties voor audiologie bevinden zich in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden. 
Bij de Libra R&A werken ongeveer 750 medewerkers.
 
De locaties voor revalidatie bieden specialistische revalidatiezorg bij complexe vraagstukken aan kinderen, jongeren en volwassenen. Locatie Leijpark biedt daarnaast  de specialistische behandeling voor mensen die in een lager bewustzijn verkeren, het VIN-programma. In beide centra is veel aandacht voor sporten en werken met een lichamelijke beperking. 
 
De locatie van het  Audiologisch Centrum bieden hulp bij problemen op het gebied van horen, spraak en taal. Zij biedt deze zorg aan kinderen vanaf heel jonge leeftijd, jongeren en volwassenen en ouderen. Er vindt specialistisch onderzoek plaats, maar ook voor begeleiding en behandeling kunt u bij hen terecht. Het centrum heeft vier locaties die zich bevinden in Breda, Eindhoven, Tilburg en Uden.

Nieuwe vacatures van Libra Revalidatie & Audiologie

Libra Revalidatie & Audiologie heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Impressie Libra Revalidatie & Audiologie

Contactgegevens Libra Revalidatie & Audiologie

Libra Revalidatie & Audiologie

Postbus 1355
5602 BJ Eindhoven
Tel. 088 31 32 000

Route Libra Revalidatie & Audiologie

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.