Lechner Consult als werkgever

Lechner Consult

Lechnerconsult is deskundig op het terrein van gezondheid, gezondheidsschade en de gevolgen daarvan voor functioneren. Wij adviseren in letselschade, particuliere verzekerings­zaken, sociale zekerheidskwesties en bedrijfs­genees­kunde. Verder verrichten wij verzekerings­geneeskundige expertises voor rechtbanken en worden wij voor specifieke verzekerings­genees­kundige onderzoeken gevraagd door overheids­instanties en semi-overheidsinstellingen.

 
Ervaren specialisten
Onze medische en tandheelkundige adviseurs hebben een gedegen opleiding, jarenlange ervaring en brede en actuele medische kennis. Uiteraard zijn zij BIG-geregistreerd. Zij worden bijgestaan door een vakkundig secretariaat.
Wij leveren onze diensten sinds 2000.
 
Kwaliteit
We zijn erkend als opleidingsinrichting voor Verzekeringsgeneeskunde door de Registratiecommisie Geneeskundig Specialisten (RGS) van de KNMG, ingeschreven in het register Gedragscode Behandeling Letselschade' (GBL) van de Letselschaderaad en onze dienstverlening is ISO-gecertificeerd. Met Lechnerconsult haalt u kwaliteit in huis.
 
Betrokken, scherp en overtuigend
Onze dienstverlening is uitgebreid en veelzijdig. Wij leveren snel een transparant en duidelijk beargumenteerd advies.
Heldere uitleg waarmee u direct en doeltreffend aan de slag kunt.

Nieuwe vacatures van Lechner Consult

Lechner Consult heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.