KwadrantGroep als werkgever

KwadrantGroep

 

Over ons

De KwadrantGroep is een initiatiefrijke en veelzijdige maatschappelijke onderneming, die onder verschillende merknamen wonen, zorg (thuis of in een woonvorm) en aan zorg gerelateerde producten en diensten levert.

De KwadrantGroep is geworteld in Friesland en met tien labels actief in zes marktsegmenten in Noord en Midden Nederland. Er werken ruim 7.000 mensen en de totale jaaromzet bedraagt ca. € 225 miljoen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Drachten.

We bestaan uit de zorgbedrijven De Friese Wouden, Palet, Pasana Ouderenzorg, De Friese Wouden Huishoudelijke Hulp, Huishoudelijke Hulp KwadrantGroep, Zorgmaatwerk/In Hoofdzaken (ambulante GGZ), ondernemingen op het gebied van hulpmiddelen (Hulpmiddelencentrum HMC, Lammert de Vries en de Groene Kruis Winkels) en maaltijdenbedrijf Van Smaak.

We streven naar een hoge kwaliteit van wonen, zorg en diensten en voortdurende verbetering en vernieuwing daarvan. De KwadrantGroep is zich bewust van haar maatschappelijke opdracht. De groep gaat zorgvuldig om met beschikbare middelen en werkt nauw samen met tal van andere –maatschappelijke- organisaties, zoals huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, woningcorporaties, verzekeraars, gemeenten en het onderwijs. Met deze partners zoekt de KwadrantGroep antwoorden op de uitdagingen die de toekomst bieden, zoals de stijgende vraag naar (complexe) zorg, het langer thuis blijven wonen, toename van ouderdomsziekten en spanning op de zorgbudgetten. Ketenzorg en zorginnovatie zijn daarbij belangrijke thema’s.

Nieuwe vacatures van KwadrantGroep

KwadrantGroep heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.