Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht als werkgever

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht
JBL&G Spirit – Bedrijfscultuur
Ambitieus.
No nonsense.
Flexibel.
Eerlijk.
Creatief.
 
De juristen bij JBL&G hebben een sterk ontwikkeld gevoel voor rechtvaardigheid, dat is waarom we aan de – volgens ons – goede kant staan: de slachtofferkant.
 
Onze juristen zijn openminded: ze staan open voor feedback, zijn in staat tot zelfreflectie, en bereid om te leren en te ontwikkelen.
 
Ze denken out of the box. Het recht is geen vastomlijnd gegeven, maar leent zich voor meerdere interpretaties. Het vermogen tot analyseren waarbij met een brede blik, vanuit verschillende standpunten, een tactisch en goed doordacht plan van aanpak wordt opgesteld, kenmerkt het creatieve brein van een goede letselschadejurist en daarmee van onze mensen.
 
Dit is hetgeen we zoeken in mensen, dit is wat we stimuleren en dit maakt dat we trots zijn op ons team: een gedreven, betrokken, deskundig en gemotiveerd team dat uitdagingen niet uit de weg gaat, maar deze met een persoonlijke touch, tactisch doch daadkrachtig en met zelfvertrouwen tegemoet treedt.
 
Onze bedrijfscultuur: informeel, transparant en hiërarchisch plat. Iedereen, van boekhouder tot management, staat open voor en draagt bij aan verbeteringen en nieuwe ideeën en is niet bang voor verandering. Verandering staat voor iets nieuws, voor groei, voor ontwikkeling, voor levendigheid en vitaliteit.

Nieuwe vacatures van Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.