Jeroen Bosch Ziekenhuis als werkgever

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis

In 2011 was de nieuwbouw van het Jeroen Bosch Ziekenhuis gereed. De drie Bossche locaties het Carolus, het Groot Ziekengasthuis en het Willem-Alexander zijn sindsdien samen ondergebracht op één locatie. Bij het ontwerp en de inrichting van dit nieuwe gebouw stond de behoefte van de patiënt centraal. Met de buitenpoli’s in Rosmalen, Boxtel, Zaltbommel en Nieuwkuijk omvat het verzorgingsgebied van het Jeroen Bosch Ziekenhuis de gehele regio ’s-Hertogenbosch. 
 
Grootste werkgever in de regio
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is met 4000 medewerkers en 240 medisch specialisten de grootste werkgever in de regio. Vrijwel alle medische specialisaties zijn vertegenwoordigd. Jaarlijks verzorgen we meer dan 500.000 polikliniekenbezoeken en ruim 60.000 ziekenhuisopnames.
 
Topklinisch ziekenhuis
Het JBZ is als één van de grootste opleidingsziekenhuizen in Nederland aangesloten bij de Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ). Kenmerkend voor een STZ-ziekenhuis is dat behalve hoogwaardige patiëntenzorg ook opleiding en onderzoek tot de kerntaken behoren. Per jaar begeleiden wij 350 co-assistenten en leiden wij 88 arts-assistenten op tot specialist. Daarnaast leiden we jaarlijks 200 verpleegkundigen op via de zogenaamde beroepsbegeleidende leerweg. In 2013 had het Jeroen Bosch Ziekenhuis 21 (medische) vervolgopleidingen.

Nieuwe vacatures van Jeroen Bosch Ziekenhuis

Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.