JBL&G als werkgever

JBL&G

Welkom bij letselschadebureau JBL&G. Wij bieden u gratis juridische bijstand en advies bij letselschade. Heeft u te maken met letsel door een ongeval? En is een ander daarvoor verantwoordelijk? Dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Onze juristen helpen u kosteloos, deskundig en voortvarend en zetten alles op alles om uw schade volledig vergoed te krijgen. U kunt bellen met 020 – 214 99 00 om uw zaak aan ons voor te leggen. Natuurlijk kunt u ook iemand anders laten bellen met uw verhaal.

 
Persoonlijk
 
Bij JBL&G bent u geen nummer. Onze juristen komen bij u langs als u dat wilt en houden u van alles op de hoogte.Onze juristen handelen snel en zetten uw belangen altijd voorop. Omdat die filosofie aanslaat, weten steeds meer slachtoffers ons te vinden. Ook kunnen wij steeds meer vakkundige juristen verwelkomen, waardoor JBL&G is uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende letselschadekantoren van Nederland, waarbij de cliënt altijd centraal staat!
 
Onze kantoorfilosofie
 
JBL&G is opgericht vanuit de ervaring dat er veel andere letselschadebureaus zijn die over de rug van slachtoffers veel geld verdienen. Dit Logo jblgvinden wij een verschrikkelijke manier van werken en daarom  willen wij anders zijn. Wij staan letselslachtoffers daarom altijd gratis bij.
 
Want als slachtoffer kun je juist  juridische hulp gebruiken, maar na een ongeval zit je niet te wachten op ook nog eens een torenhoge advocaten nota. U zult van ons kantoor daarom nooit een rekening ontvangen. Wij kunnen onze nota indienen bij de verzekeraar van uw tegenpartij, zodat u zelf niet met hoge kosten te maken krijgt.
 
U kunt altijd contact met ons opnemen als u wilt dat wij uw letselschade voor u gaan claimen, of vrijblijvende vragen heeft over uw letselschadezaak. Mail info@jblg.nl, bel 020 – 214 99 00 of laat hier uw contactgegevens achter.

Nieuwe vacatures van JBL&G

JBL&G heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Impressie JBL&G

Contactgegevens JBL&G

JBLG Hoofdkantoor

IJsbaanpad 9
1076 CV AMSTERDAM
Tel. 020-850 35 99

Route JBL&G

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.