HWW Zorg als werkgever

HWW Zorg

HWW zorg is een wijkgerichte zorgorganisatie, gericht op Den Haag. Naast Zorg Thuis (wijkzorg, thuiszorg, specialistische verpleegkundige zorg, thuisbegeleiding, personenalarmering, ergotherapie thuis), biedt HWW Zorg Verzorgd Wonen in woonzorgcentra en verpleeghuizen, dagbehandeling/-verzorging en cursussen.

HWW Zorg opereert vanuit locaties verspreid over Den Haag: Ametisthorst, De Eshoeve, De Eshoeve Residentie, De Schildershoek, De Stromenhof, Houtwijk, Moerwijk, Op de Laan, Rivierenbuurt, Vrederust-West en Zorghuis dr. W. Drees.
 

Werken bij HWW zorg
De zorgsector is voortdurend in beweging. HWW zorg (Haagse Wijk- en Woonzorg) speelt hier flexibel en innoverend op in. Het eigen leven van onze klanten en bewoners staat bij ons centraal. HWW zorg wil dat iedereen kan leven op de manier die het best bij hem of haar past. Deze klantgerichte aanpak is mogelijk omdat bij HWW zorg professionals werken.


Pas jij bij HWW zorg?
HWW zorg heeft regelmatig vacatures voor verschillende locaties in Den Haag. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar collega’s die het verschil willen maken, zich goed kunnen inleven in een ander en graag écht iets voor mensen willen betekenen. Dat heeft alles te maken met je instelling, je persoonlijke kracht.
 

Vacatures HWW zorg
Wil jij ook werken bij HWW zorg in Den Haag? Wij hebben momenteel meerdere vacatures beschikbaar in Den Haag. Kijk bij het vacatureoverzicht op www.werkenbijhwwzorg.nl voor alle actuele vacatures bij HWW zorg!

 

Nieuwe vacatures van HWW Zorg

HWW Zorg heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Impressie HWW Zorg

Contactgegevens HWW Zorg

Werving en Selectie HWW zorg

Binckhorstlaan 303
2516 BC Den Haag
Tel. (070) 379 51 02

Route HWW Zorg

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.