HagaZiekenhuis als werkgever

HagaZiekenhuis

 

Het HagaZiekenhuis

Zorgzaamheid, innovatieen samenwerking

Het HagaZiekenhuis is een van de grootste algemene ziekenhuizen van Nederland. Met ruim 3600 medewerkers en 275 specialisten werken we aan de beste zorg voor onze patiënten. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: zorgzaamheid, innovatie en samenwerking, en vanuit het zorgconcept Planetree. Als STZ-ziekenhuis hebben we een voortrekkersrol op het gebied van medisch, verpleegkundig en zorggerelateerd onderwijs, topklinische patiëntenzorg en wetenschappelijk onderzoek in regionaal of landelijk netwerk met Universitair Medische Centra (UMC) en andere ziekenhuizen en zorginstellingen.

We hebben bijna alle specialismen in huis. En een aantal daarvan zijn onderscheidend in de regio. Bijvoorbeeld het HagaHartcentrum, het Juliana Kinderziekenhuis en Haga Juliana Geboortecentrum, ons level 1 Traumacentrum en onze oncologische zorg in samenwerking met het Reinier de Graaf.

We zijn trots op onze collega’s, die de kwaliteit van het HagaZiekenhuis waarmaken. Dat de medewerkers ook trots zijn op het Haga, blijkt uit het medewerkertevredenheidsonderzoek: Het grootste deel van de medewerkers geeft aan er trots op te zijn om bij het HagaZiekenhuis te werken. .

 

 

Nieuwe vacatures van HagaZiekenhuis

HagaZiekenhuis heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Contactgegevens HagaZiekenhuis

Recruitment HagaZiekenhuis

Els Borst-Eilersplein 275
2545 AA Den Haag
Tel. (070) 210 4500

Route HagaZiekenhuis

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.