GeriCall als werkgever

GeriCall

GeriCall is een groep onafhankelijke artsen en adviseurs die instellingen in de ouderen en revalidatiezorg ondersteunen bij de inrichting en het "runnen" van hun medische diensten. We kijken daarbij goed naar de match tussen personen en instellingen en kunnen snel en flexibel inspelen op de vraag.
GeriCall komt voort uit een unieke combinatie van medisch/verpleegkundig denken en bedrijfskundig denken, waar het specialisme ouderengeneeskunde en de ervaren klantgerichte organisatorische achtergrond van beide oprichters samen gaan.

In de situatie waarin er krapte is in de artsenformatie drukken de diensten vaak zwaar op de artsengroep. Door de diensten over te nemen en te werken met een basisarts voorwacht streven we naar een optimale samenwerking en betrokkenheid. Sinds 2012 hebben we ons gespecialiseerd in de spoed en complexe medische dienstverlening in de avond-, nacht- en weekenddiensten van verpleeghuisinstellingen en revalidatie centra (waarbij we ook de planning en organisatie uit handen nemen). Inmiddels zijn onze werkzaamheden uitgegroeid tot een tal van diensten; Spoeddiensten (overdag, in de ANW en vakantie, verlof en ziekte waarneming), Medische diensten (opzetten afdelingen, overname afdelingen en overname gehele medische dienst), Extramurale diensten (consulten thuis, consulten verzorgingshuis en crisis opnames). We zijn actief in de regio Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Leiden, Gouda en  Zoetermeer.

Nieuwe vacatures van GeriCall

GeriCall heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Impressie GeriCall

Contactgegevens GeriCall

GeriCall

Zuid Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag
Tel. 06-39309525

Route GeriCall

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.