Gemeente Rotterdam, GGD Rotterdam-Rijnmond als werkgever

Gemeente Rotterdam, GGD Rotterdam-Rijnmond

De Gemeentelijke Gezondheidsdienst Rotterdam-Rijnmond (GGD) zet zich in voor de gezondheid van de bevolking in haar werkgebied. Het werkgebied omvat Rotterdam en vijftien omliggende gemeenten, waar in totaal ruim één miljoen mensen wonen. Bekijk hier welke gemeenten tot het werkgebied van de GGD horen.

Bij de GGD werken ongeveer 500 medewerkers. Zij werken in de volgende disciplines: (algemene) Infectieziektebestrijding en -preventie, Soa/hiv-bestrijding en -preventie, TBC-bestrijding en -preventie, Gezonde School Rijnmond, Medische Milieukunde, Technische Hygiënezorg, Port Health Authority / Ship Sanitation Certificate, Reizigerszorg, Sociaal Medische Advisering & Indicatie en Toezicht Kinderopvang.
 
In zijn werkgebied onderhoudt de GGD contacten met onder meer gemeentebesturen, instellingen voor de gezondheidszorg en uiteraard met bewoners. In het kader van de gemeenschappelijke regeling Openbare Gezondheidszorg Rotterdam-Rijnmond valt de GGD onder de gemeente Rotterdam. De GGD voert in dat verband taken uit op het gebied van de publieke gezondheid voor verschillende gemeenten, niet alleen voor de gemeente Rotterdam. De Rotterdamse wethouder Volksgezondheid is voorzitter van dit orgaan. De medewerkers van de GGD zijn ambtenaren in dienst bij de gemeente Rotterdam.
 
Rotterdam zoekt medewerkers met bezieling, die hun verantwoordelijkheid nemen en ook de minder gebaande paden durven te betreden. De stad die durft zoekt mensen die durven.

Nieuwe vacatures van Gemeente Rotterdam, GGD Rotterdam-Rijnmond

Gemeente Rotterdam, GGD Rotterdam-Rijnmond heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.