De Wever als werkgever

De Wever

Organisatie
De Wever is dé organisatie op het gebied van ouderenzorg in Tilburg. Wij doen dat met gevoel voor wat mensen willen. Bij ons werken ruim 3000 medewerkers en bijna 1100 vrijwilligers voor 2500 cliënten. De Wever bestaat uit dertien zorgcentra, twee behandelcentra en één hospice. Daarnaast richt De Wever Thuis zich op de zorg bij de mensen thuis.

Missie
De Wever is een innoverende organisatie die investeert in onderzoek en onderwijs om blijvend te verbeteren en/of nieuwe zorgconcepten en diensten te ontwikkelen voor de cliënten.
De Wever wil voor medewerkers een goede werkgever zijn en tegelijkertijd een boeiende werkplek en ervaring bieden om op deze manier medewerkers te binden en inspireren.
De Wever is een marktgerichte, maatschappelijke onderneming die zich naast het leveren van individuele diensten inzet voor het woon- en leefklimaat in Tilburg.

Werken binnen de zorg voor ouderen is uitdagend en afwisselend. Maar dat alleen vinden wij als werkgever niet voldoende. De Wever wil graag een werkgever zijn die jou als medewerker stimuleert en ondersteunt. Zodat goede en enthousiaste medewerkers graag bij ons komen werken en bij ons willen blijven omdat ze het naar hun zin hebben.

Arbeidsvoorwaarden
De Wever heeft een gevarieerd pakket aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris, onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioen- en ziektekostenverzekeringen conform de cao VVT.

Verder heeft De Wever aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bedrijfsfietsenplan, collectiviteitskortingen op het gebied van verzekeringen en vrijetijdsbesteding.

Als je bij ons werkt stimuleren wij het volgen van aanvullende cursussen en opleidingen. Ook hebben we veel aandacht voor de werkomstandigheden die bij ons aan de hoogste eisen van veiligheid en gezondheid moeten voldoen.

Nieuwe vacatures van De Wever

De Wever heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Impressie De Wever

Contactgegevens De Wever

De Wever Centraal

Dr. Deelenlaan 6
5042 AD Tilburg
Tel. 013 464 41 00

Route De Wever

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.