De Bascule als werkgever

De Bascule

De Bascule is een academisch centrum. Wij verlenen psychiatrische zorg aan kinderen, jongeren en gezinnen in Amsterdam en omstreken. De Bascule werkt nauw samen met de Universiteit van Amsterdam en met de Vrije Universiteit. Wij zijn betrokken bij onderwijs, onderzoek en opleiding.

Wij hebben de ambitie om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in en rondom ons vakgebied. Wij doen dat onder meer door nieuwe behandelprogramma's te ontwikkelen en te implementeren. Het belang van de client staat daarbij altijd voorop.
 
De Bascule staat midden in de maatschappij en vindt het essentieel om zich goed te positioneren. Hierbij is het van belang om zicht te hebben op onze (potentiele) klanten, samenwerkingspartners en andere concurrenten zodat wij succesvol onze producten en diensten kunnen aanbieden. Wij zijn in staat om diensten aan te bieden van een hoog niveau doordat er bij ons enthousiaste en professionele medewerkers werken.
In onze organisatie heerst een informele cultuur waarin de medewerkers in een professionele omgeving werken met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Kwaliteit, diversiteit, innovatie en procesoptimalisatie vinden wij belangrijk.
Om dichter bij de doelgroep en onze klanten te zijn, heeft de Bascule op diverse locaties een kantoor.
 
Er werken ongeveer 900 mensen bij de Bascule, verdeeld over meer dan twintig locaties in Amsterdam en omstreken.

Nieuwe vacatures van De Bascule

De Bascule heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.