Co2Work werving & selectie als werkgever

Co2Work werving & selectie

Co2Work is een werving & selectiebureau, actief sinds 2012 en uitgegroeid tot dé specialist in de werving van professionals die werkzaam zijn in het werkveld van:

  • verzuim & re-integratie
  • preventie
  • vitaliteit & duurzame inzetbaarheid
  • mobiliteit

Wij kennen onze opdrachtgevers en de markt waarin wij actief zijn goed. De opdrachtgevers verschillen onderling qua grootte, cultuur, werkwijze en de branches waarin men actief / gespecialiseerd is.

Als u het traject van solliciteren in wenst te gaan, zullen wij samen met u kijken welke organisatie het beste aansluit bij u als persoon & arts.

In de bedrijfsgeneeskunde werkt u binnen kantoortijden, werkt u samen met verschillende disciplines (casemanagers, arbeidsdeskundigen, veiligheidsdeskundigen, psychologen etc.) en heeft ieder een eigen rol in een team van professionals.

Onze werkwijze

Onze uitdaging is de duurzame match te maken tussen u als professionals en onze opdrachtgevers. Om dit te realiseren werken wij met een vast stappenplan, zowel voor werkgevers als voor kandidaten. Zo weet u precies wat u kunt verwachten als met ons de samenwerking aangaat. Het stappenplan kunt u hier bekijken. 

Wilt u meer informatie? Graag nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Nieuwe vacatures van Co2Work werving & selectie