CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) als werkgever

CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg)

De regels zijn gelijk. Toch is iedereen anders.

Om mogelijk te maken dat iedereen de zorg krijgt waar hij recht op heeft, moet de zorg betaalbaar blijven én rechtvaardig worden verdeeld. Daar zijn regels voor bedacht. Het CIZ doet zijn werk uiterst zorgvuldig, maar ook inlevend. Want de wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt.
 
Objectief en onafhankelijk
Het CIZ beoordeelt onafhankelijk of burgers recht hebben op zorg via de Wet langdurige zorg. Dit gebeurt op basis van uniforme en objectieve criteria, zodat de beoordeling overal in het land hetzelfde is. Deze criteria zijn een vertaling van de richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005. De organisatie heeft ruim 600 medewerkers.
 
Optimale werking zorgstelsel stimuleren
De gegevens over zorgaanvragen en -toegang die het CIZ verzamelt, zijn van belang voor het goed functioneren van het zorgstelsel, budgetbewaking en nieuw beleid. Het CIZ informeert in 2015 VWS, gemeenten, zorgverzekeraars en andere partijen over verschuivingen in toegekende zorg en andere ontwikkelingen naar aanleiding van de hervorming van de langdurige zorg. Het doel is bij te dragen aan een optimale werking van het vernieuwde zorgstelsel.

Nieuwe vacatures van CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg)

Contactgegevens CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg)

CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg)

Orteliuslaan 1000
3528 BD Utrecht
Tel. 088 - 789 10 00

Route CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg)

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.