Carint Reggeland Groep als werkgever

Carint Reggeland Groep

Waar het om draait
Tevreden klanten, fijne collega’s en met plezier werken. Dat is waar het om draait bij Carintreggeland. Een baan waarin je tot je recht komt en jezelf kunt ontwikkelen. Waar het werk nooit saai is. Waarin je jezelf kunt inzetten voor anderen en kunt genieten van mooie mensen. Klanten die ongeacht hoe oud ze zijn altijd iets voor een ander kunnen betekenen. We willen dat zij een waardevol leven kunnen leiden.

Anders denken, anders doen
Goed op veranderingen inspelen. Dat doen we al jarenlang. Goede voorbeelden zijn de scheiding van wonen en zorg, de ontwikkeling van nieuwe woonconcepten, de centrale rol voor de wijkverpleegkundige, de nadruk op de regierol van de klant en onze visie op mantelzorgers en vrijwilligers. Ook werken wij met kleine, zelforganiserende teams rondom de klant. Met elkaar hebben we al een goede basis gelegd.

Wat is een Carintreggelander?

De basishouding van elke medewerker draait om ‘oprechte interesse in mensen’. Een Carintreggelander heeft passie voor het vak en de zorg. Wij willen dat je zichtbaar plezier hebt in het vak, jouw creativiteit aanboort en nieuwe oplossingen toepast. Je kunt goed luisteren en doorvragen, zo help je stappen te zetten die klanten helpen hun doelen te bereiken. Je kunt goed samenwerken en weet mensen aan elkaar te verbinden. Onze medewerkers zien dat nieuwe technologie ook goed toepasbaar is in de zorg. Ze willen meewerken aan aanpassingen en veranderingen binnen hun team en de organisatie.

Arbeidsvoorwaarden
Wij willen een dynamische en open organisatie zijn waar onze medewerkers graag voor werken. Dit doen we door:
• Het vinden van een passende functie, die aansluit bij je persoonlijke ontwikkeling en je kwaliteiten;
• Het creëren van een goede werksfeer, met openheid, aandacht en waardering voor elkaar;
• Je de mogelijkheid te bieden meer, minder of op andere tijden te werken;
• Ervoor te zorgen dat je je werk op een gezonde manier kunt uitvoeren;
• Ook vrijwilligers de nodige scholing te bieden;
• Herintreders een ’opfriscursus’ en eventueel aanvullende scholing te geven;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden;
• Voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Binnen Carintreggeland werk je op basis van de CAO VVT (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg) of CAO Welzijn. Deze CAO’s bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Carintreggeland heeft bovendien diverse personeelsregelingen die het werken bij ons zo aangenaam mogelijk maken, zoals een fietsenplan. Binnen Carintreggeland kun je gebruikmaken van flexibele werktijden, waarbij we uitgaan van een fulltime dienstverband van 36 uur. We kunnen je een eindejaarsuitkering bieden als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket en daarnaast kennen we een aantrekkelijke pensioenregeling, ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Verder kun je gebruik maken van een aantrekkelijke ziektekostenregeling.

Heb je vragen?
Neem dan contact op met het servicecentrum Personeel, telefoon (074) 367 37 55. Of stuur je reactie per mail naar personeel@carintreggeland.nl

Nieuwe vacatures van Carint Reggeland Groep

Carint Reggeland Groep heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Impressie Carint Reggeland Groep

Contactgegevens Carint Reggeland Groep

Carint Reggeland Groep

Boortorenweg 20
7554 RS Hengelo
Tel. 088-3677000

Route Carint Reggeland Groep

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.