BovenIJ ziekenhuis als werkgever

BovenIJ ziekenhuis

Ons motto is: ‘Zorg goed voor elkaar’. We willen de zorg voor onze patiënten goed voor elkaar hebben en goed voor elkaar zorgen om samen in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van onze patiënten. Wij streven ernaar om een prettige omgeving te bieden waar patiënten tevreden zijn over hun behandeling en waar medewerkers en medisch specialisten graag willen werken.

 
Het BovenIJ ziekenhuis is een persoonlijk, verbindend en ondernemend algemeen ziekenhuis in Amsterdam-Noord. Er werken bijna 900 medewerkers en 70 specialisten. Het BovenIJ heeft een centrumfunctie voor de bewoners van onze regio. Wij bieden veilige en kwalitatief goede medisch-specialistische behandelingen en diagnostiek. We streven naar het bieden van een continuüm van zorg in samenwerking met de aanbieders van eerste-, tweede- en derdelijnszorg en vervullen hierin een coördinerende rol. Het BovenIJ ziekenhuis heeft een vriendelijk en kleinschalig karakter, met persoonlijke aandacht voor patiënten en elkaar. De lijnen tussen de specialismen zijn kort.
 
Kwaliteit van zorg vinden wij belangrijk. Professionals die binnen het BovenIJ ziekenhuis werkzaam zijn, zijn geregistreerd volgens de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG). Controle van de registratie vindt jaarlijks plaats. Meer informatie vindt u op de pagina 'BIG-registratie'.

Nieuwe vacatures van BovenIJ ziekenhuis

BovenIJ ziekenhuis heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Contactgegevens BovenIJ ziekenhuis

BovenIJ Ziekenhuis

Statenjachtstraat 1
1034 CS Amsterdam
Tel. 020 - 634 6346

Route BovenIJ ziekenhuis

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.