Bevolkingsonderzoek Zuid-West als werkgever

Bevolkingsonderzoek Zuid-West
De organisatie
Bevolkingsonderzoek Zuid-West voert in Zuid-Holland en Zeeland de bevolkingsonderzoeken borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker uit met als doel kanker in een vroeg stadium op te sporen. Vroege opsporing van kanker vergroot de kans op genezing.
Werken bij
Bevolkingsonderzoek Zuid-West heeft circa 210 medewerkers. Er wordt bij ons hard gewerkt, in informele sfeer. We hebben - binnen gestelde kaders - veel vrijheid om zelf ons eigen werk te organiseren en uit te voeren. Daarbij hechten we veel belang aan eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid. Onze medewerkers worden uitstekend toegerust om het werk optimaal te kunnen doen.
 
Bevolkingsonderzoek Zuid-West scoort hoog op kwaliteit en doelmatigheid. Ook de medewerkers- en cliënttevredenheid is groot. De organisatie loopt bovendien voorop in het ontwikkelen en invoeren van vernieuwingen. 
 
We hanteren de CAO Ziekenhuizen en hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor is gevestigd aan de Zorgboulevard te Rotterdam. Daarnaast zijn, verspreid over Zuid-Holland en Zeeland, vijftien (mobiele) borstonderzoekscentra operationeel.
 
 
 

Nieuwe vacatures van Bevolkingsonderzoek Zuid-West

Bevolkingsonderzoek Zuid-West heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Impressie Bevolkingsonderzoek Zuid-West

Contactgegevens Bevolkingsonderzoek Zuid-West

Bevolkingsonderzoek Zuid-West

Maasstadweg 124
3079 DZ Rotterdam
Tel. 0882482100

Route Bevolkingsonderzoek Zuid-West

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.