Antonius Zorggroep als werkgever

Antonius Zorggroep
Uw zorg, onze zorg
Antonius Zorg is er voor u. Samen zorgen wij voor de beste zorg, bij u in de buurt. Zowel thuis als in het ziekenhuis. Antonius Zorggroep bestaat uit het Antonius Ziekenhuis met twee locaties in Sneek en in Emmeloord én Thuiszorg Zuidwest Friesland met 36 buurtgerichte zorgteams.

Wij bieden een breed pakket aan zorg; ziekenhuiszorg, thuiszorg, spoedzorg, zorgbemiddeling en services aan huis via Thuishotel. Ook bieden wij zorg op het water.Samenwerking met de zorg en hulpverleners in de regio staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken dagelijks met 3500 mensen aan betrokken en betrouwbare zorg voor alle inwoners van de provincie Zuidwest Friesland, de Noordoostpolder, Urk en de Waddeneilanden Vlieland en Terschelling. Samen zorgen wij voor de beste zorg, veilig en dichtbij. De ziekenhuiszorg en de thuiszorg zijn naadloos op elkaar afgestemd. Alle zorg is voorhanden als u het nodig heeft.

Kwaliteit en veiligheid
Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. We staan voor zorg van hoge kwaliteit en we voldoen aan de zwaarste kwaliteitseisen. Zowel ziekenhuis als thuiszorg zijn NIAZ geaccrediteerd.

Waardering
Ons ziekenhuis en de thuiszorg scoren landelijk gezien hoog als het gaat om gastvrijheid en tevredenheid van patiënten en cliënten. Het Antonius Ziekenhuis is uitgeroepen tot meest patiëntvriendelijke ziekenhuis 2012 van Nederland. Thuiszorg Zuidwest Friesland scoort elk jaar zeer hoog als het gaat om kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid: onze cliënten waarderen onze zorg al jaren achtereen gemiddeld met een 8,5.

Nieuwe vacatures van Antonius Zorggroep

Antonius Zorggroep heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Contactgegevens Antonius Zorggroep

Antonius Zorggroep

Bolswarderbaan 1
8601 ZK SNEEK
Tel. 0515 - 48 88 88

Route Antonius Zorggroep

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.