Amerpoort als werkgever

Amerpoort

Amerpoort
Samen werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking

Samen met medewekers, vrijwilligers, buren, partners en kennisinstituten biedt Amerport cliënten de mogelijkheid mee te doen aan het dagelijkse leven en hun bijdrage te leveren aan de samenleving. Amerpoort is actief in de provincie Utrecht en 't Gooi. Cliënten kunnen hier terecht voor een uiteenlopend en flexibel aanbod op het gebied van wonen, logeren, dagbesteding, vorming en training, vrijetijdsbesteding, thuiszorg, advies en ondersteuning.

Amerpoort streeft naar volwaardig burgerschap van de cliënten en biedt hen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen, zelf keuzes te maken, goede relaties aan te gaan en te onderhouden en gerespecteerd te worden. Medewerkers, vrijwilligers, cliënten, wettelijke vertegenwoordigers en verwanten werken samen aan deze doelstelling. Op dit moment maken zo'n 2450 mensen met een verstandelijke beperking gebruik van onze diensten. Amerpoort ondersteunt cliënten zoveel mogelijk bij het beantwoorden van hun vragen op het gebied van wonen, dagbesteding, vrijetijdsbesteding en in de thuissituatie. Amerpoort hecht veel waarde aan samenwerking. Allereerst natuurlijk met de cliënten en hun familie en vrienden, maar ook met externe partijen. Dit leidt tot dienstverlening op maat.
 
Bij Amerpoort werk je met je collega's samen in taakvolwassen teams (vergelijkbaar met zelfsturende teams, maar dan net een beetje anders). Alles draait hierbij om samenwerken. Als lid van het team heb jij een groe verantwoordelijkheid, maar ook ruimte voor creativiteit, om jullie taken samen inte vullen.


Wat maakt werken bij Amerpoort leuk?
Je zoekt een goede werkgever in de zorg? Dan moet je bij Amerpoort zijn, dé Utrechtse organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Amerpoort begeleidt haar cliënten deskundig en betrokken, maar geeft ook alle medewerkers volop de ruimte.
Je wordt graag uitgedaagd? Dat kan binnen deze grote organisatie, die tegelijk haar kleinschaligheid heeft behouden. De cliënten dagen je dagelijks uit. Samen ga je op zoek naar manieren waarop zij zelf richting kunnen geven aan hun leven.

Je wilt het beste uit jezelf halen?
Als de cliënten daar al niet voor zorgen, dan doet de organisatie het wel. Amerpoort prikkelt je eigen initiatief en geeft je veel verantwoordelijkheid. De organisatie stimuleert je om jezelf te ontwikkelen en gerichte opleidingen te volgen.

Je houdt van verandering?
Dat komt mooi uit. Amerpoort is een open, veelzijdige organisatie met veel verschillende voorzieningen. In dagbesteding, woonondersteuning of thuiszorg - je kunt er aan het werk. Maar ook in het logeerhuis of het peuterdagcentrum.

Je hebt zelf ook wat te bieden?
Dat is wel te hopen, want de liefde kan niet van één kant komen. Amerpoort vraagt niet alleen betrokkenheid en deskundigheid van je; we doen ook een beroep op je creativiteit, je geduld en niet te vergeten: je humor.

Bij aanstelling binnen Amerpoort is een verklaring omtrent gedrag vereist.
 
 

Nieuwe vacatures van Amerpoort

Amerpoort heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Impressie Amerpoort

Contactgegevens Amerpoort

Andrea van Diermen

Nieuwenoordlaan 12
3744 PA Baarn
Tel. 0612167419

Route Amerpoort

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.