Alrijne Ziekenhuis Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn als werkgever

Alrijne Ziekenhuis Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn

Samen voorop in de beste zorg voor de regio
Hoe blijven onze prestaties op hoog niveau? Hoe houden wij de kosten beheersbaar? Hoe gaan wij zorgvuldig om met patiënten en cliënten? Dat is de uitdaging die Rijnland Zorggroep en Diaconessenhuis Leiden samen aangaan in Alrijne Zorggroep. In de volle overtuiging dat een fusie de beste manier is om de mensen in de regio de zorg te blijven bieden die zij verdienen.

De fusie heeft maar één doel
Behoud van de allerbeste zorg in de regio. Om kwaliteit te leveren moet je specialistische behandelingen regelmatig uitvoeren. Daar zijn normen voor. Om daaraan te blijven voldoen moeten wij specifieke zorg concentreren in bepaalde ziekenhuizen. Wat dat betekent? Minder complicaties, minder heropnames. Patiënten kunnen sneller naar huis of naar vervolgzorg. Dat vinden patiënten belangrijk en het maakt ons ook tot een gewaardeerde partner voor zorgverzekeraars. Met verwijzers werken we intensief samen. Bijvoorbeeld voor chronische zorg, waar huisartsen een belangrijk deel voor hun rekening kunnen nemen.

Eisen worden steeds hoger
Wij zijn er op voorbereid. Om de kosten ook op termijn te beheersen, sluiten zorgverzekeraars niet zomaar contracten af met alle zorginstellingen. Wie te duur is, doet niet mee. Zo komt een deel van het financiële risico terecht bij de zorgverleners. Bij ons dus. Door de fusie staan wij op dit vlak veel sterker, bijvoorbeeld door onze ondersteunende diensten te stroomlijnen.

Nieuwe vacatures van Alrijne Ziekenhuis Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn

Impressie Alrijne Ziekenhuis Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn

Contactgegevens Alrijne Ziekenhuis Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn

Alrijne Ziekenhuis Leiden

Houtlaan 55
2334 CK Leiden

Route Alrijne Ziekenhuis Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.