Wijkverpleging Zorggroep Almere staat voor u klaar!

06-09-2017

Bent u verzekerd bij Zilveren Kruis? Dan kunt u de komende jaren weer rekenen op de goede zorg van de wijkverpleging van Zorggroep Almere. Donderdag 31 augustus 2017, heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis besloten om de vijf kwalitatief beste aanbieders van wijkverpleegkundige zorg in Almere, voor de komende drie jaar, te contracteren. Zorggroep Almere is één van die vijf aanbieders en daar zijn we trots op!

br />We doen het samen
Zorggroep Almere is vanaf het eerste uur nauw betrokken met de stad Almere en haar inwoners, en weet als geen ander wat zorg verlenen in de wijk is. Onze kracht ligt in de nauwe samenwerking met de huisarts, apotheker, fysiotherapeut en alle andere collega’s uit de 20 gezondheidscentra en 8 woonzorgcentra, verspreid over heel Almere. Samen bieden we de best mogelijke, persoonlijke zorg en aandacht bij de mensen thuis. Zorgverzekeraar Zilveren Kruis waardeert Zorggroep Almere voor haar kwaliteit van zorg. Vooral ook de manier waarop zij de samenwerking zoekt met het netwerk om de cliënt heen, om zo gezamenlijk tot de beste zorg te komen. Van familie tot naaste buren, van wijkteam tot wijkagent, de wijkverpleegkundigen van Zorggroep Almere zijn vertrouwd met haar wijk en haar inwoners. Onze wijkverpleging staat met 400 enthousiaste professionals voor u klaar om de beste zorg te verlenen.

Waardering
De wijkverpleging van Zorggroep Almere wordt door haar cliënten gewaardeerd met een dikke 8,5. Daar zijn wij heel blij mee. Wij zijn van alle markten thuis. Met ons brede aanbod van verpleging en verzorging bij u thuis, zoals ziekenhuisverplaatste zorg, nachtzorg, wijkverpleegkundige met longspecialisatie, en wondzorg, staan wij dag én nacht voor u klaar. WELKOM! Kijk voor meer informatie op www.wijkverplegingalmere.nl of bel tel. 036 - 545 4660.