Nieuwe leden Raad van Toezicht AxionContinu

06-06-2017

Jan Alblas en Henk van der Stelt zijn per 1 juli 2017 de nieuwe leden van de Raad van Toezicht van AxionContinu. Willem de Bont verlaat de RvT na een maximale zittingstermijn van acht jaar.

br /> Jan Alblas is directeur van Pameijer, een organisatie die mensen met psychosociale of psychiatrische problemen of een (lichte) verstandelijke beperking ondersteunt. In de Raad van Toezicht van AxionContinu richt hij zich vooral op kwaliteit.
Henk van der Stelt is onafhankelijk professioneel toezichthouder en heeft onder meer ervaring in de financiële sector en de IT. Hij legt bij AxionContinu de focus op financiën en IT.

Met de beide benoemingen is de Raad van Toezicht met zeven leden weer compleet. Sinds het vertrek van voorzitter René Paas in 2016 was er een vacature. De overige leden zijn Harrie Bosch, Marion van Hoof, Nihat Eski, Jajo Hellinga en Bart Vrancken. Harrie Bosch is per 1 juli voorzitter.

Over AxionContinu
AxionContinu is een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie met locaties in Utrecht, IJsselstein en Lopik. Onze passie: het bieden van waardevolle zorg door te denken in mogelijkheden. In wat er wél kan. Zo halen we het beste uit een situatie, zelfs als deze onomkeerbaar is. Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.axioncontinu.nl.