Ervaren Orthopedisch chirurgen focussen op kwaliteit en persoonlijke zorg

07-02-2017

Bergman Clinics start samen met zes orthopedisch chirurgen een nieuwe focuskliniek voor orthopedie in Rijswijk. Deze focuskliniek is gespecialiseerd in een aantal veelvoorkomende orthopedische behandelingen. Zes ervaren en gerenommeerde orthopeden krijgen de medische leiding over de kliniek. Het specialistenteam gaat met Bergman in zee vanwege het streven naar medische zorg van het hoogste niveau en de focus op persoonlijke aandacht voor patiƫnten bij deze klinieken. Patiƫnten uit de Haagse regio, maar zeker ook van buiten de regio, kunnen vanaf 1 juli 2017 terecht bij Bergman Clinics in Rijswijk. De aangeboden zorg valt binnen het basispakket van de zorgverzekering, na doorverwijzing door een huisarts.

 

Bergman Clinics is al jarenlang onder meer succesvol met een gespecialiseerd centrum voor verzekerde orthopedische zorg in Naarden. Ook de Bergman kliniek in Rijswijk zal de orthopedische cliënt behandelen door o.a. gewricht vervangende operaties, schouder-, heup-, knie- en voetchirurgie aan te bieden.
Bergman Clinics heeft focusklinieken in het hele land, die zich richten op de behandeling van specifieke aandoeningen. Hierdoor is Bergman in staat om medische zorg van het hoogste niveau te bieden, met veel aandacht voor het welbevinden van patiënten en tegen lage kosten.

Bart Malenstein, directeur van Bergman Clinics, is blij met de start van de orthopedische kliniek in Rijswijk: “Wij kunnen alleen topzorg leveren als we de beste specialisten in huis halen. Het is geweldig dat we dat opnieuw kunnen realiseren, nu voor de mensen in de Haagse regio. We kunnen een voor de patiënten vertrouwd team met een schat aan ervaring bieden, dat zich helemaal kan focussen op het leveren van maximale kwaliteit in orthopedische zorg. Daarbij kunnen zij hun kennis en ervaring uitwisselen met onze orthopeden in Naarden – en daar profiteren al onze cliënten van”.

De zes orthopeden en Bergman Clinics delen dat ze specialisatie en persoonlijke aandacht als een belangrijke basis zien voor topzorg. Met super-specialistische zorg voor veelvoorkomende planbare orthopedische behandelingen kunnen zij bovendien de kwaliteit van de behandelingen verhogen. In de nieuwe kliniek in Rijswijk worden de krachten gebundeld om elke dag medische zorg van hoge kwaliteit te gaan leveren.