Jeroen Bos benoemd als voorzitter Raad van Bestuur Star-MDC

29-01-2017

De Raad van Toezicht van Star-MDC stelt de heer Jeroen Bos per 1 maart 2017 aan als voorzitter van de Raad van Bestuur. Jeroen Bos heeft veel ervaring in de gezondheidszorg en werkte eerder in de zakelijke dienstverlening.

 

Hij was tot recent bestuurder bij PuurZuid in Amsterdam, daarvoor directievoorzitter bij Careyn Zorg Thuis. Hij is ervaren in het begeleiden van organisaties in transitie en fusies. Jeroen Bos is de opvolger van Jules de Vet, die als interim-bestuurder Star-MDC per 1 maart gaat verlaten. Vanaf 1 februari 2017 start Jeroen Bos zijn werkzaamheden bij Star-MDC.

De markt voor medische diagnostiek is in beweging. In deze veranderende markt spelen voor Star-MDC en voor de beoogde fusiecombinatie Star-SHL een aantal grote uitdagingen. Jeroen Bos zal als bestuurder van Star-MDC en straks als voorzitter van de Raad van Bestuur van Star-SHL leiding geven aan de integratie van beide bedrijven en de kansen en uitdagingen in de markt oppakken.

De Raad van Toezicht spreekt haar waardering uit voor Jules de Vet die in een uitdagende periode de organisatie kundig heeft begeleid in de vormgeving van de voorgenomen fusie met SHL-Groep. De Raad van Toezicht heet Jeroen Bos hartelijk welkom bij Star-MDC en wenst hem veel succes.