Samenwerking FysioHolland en STTC

24-01-2017

Vanaf deze maand bundelen fysiotherapie-organisaties FysioHolland en STTC hun krachten. De nieuwe combinatie FysioHolland STTC wordt een krachtige aanbieder van hoogwaardige, multidisciplinaire fysiotherapie in Apeldoorn, Amersfoort, Blaricum, Bussum, Ede, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Nijkerk en Spakenburg.

 

FysioHolland zoekt actief samenwerking, ook om te groeien. Door opschaling wordt de overhead beperkt, en wordt vooral het aantal specialisaties en het bereik daarvan vergroot. Met meer dan 50 praktijken streeft FysioHolland, de grootste aanbieder van fysiotherapie in Nederland, bovendien naar specialisatie en vernieuwing in combinatie met gecertificeerde kwaliteit.

STTC is vooral gevestigd in sportclubs, bij sportverenigingen en in basisscholen in Bussum, Ede, Hilversum, Huizen, Naarden, Nijkerk en Spakenburg. De organisatie heeft een doelgroepgericht, specialistisch aanbod ontwikkeld aan sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en hydrotherapie.

Het nieuwe partnership van FysioHolland en STTC biedt de regio een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige, multidisciplinaire fysiotherapie. De samenwerking combineert de voordelen van sterke regionale presentie met die van een landelijke aanpak op het gebied van innovatie en certificering.

Beide organisaties vinden elkaar bovendien in hun visie op fysiotherapeutische zorg, waarin het voorkomen van klachten een belangrijke plek inneemt. Ook het partnership zal zich niet uitsluitend richten op de behandeling van lichamelijke klachten, maar ook op het voorkomen daarvan. Preventie in de vorm van advisering over een gezonde, actieve leefstijl.

FysioHolland STTC heeft fysiotherapiepraktijken in Apeldoorn, Amersfoort, Blaricum, Bussum, Ede, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden, Nijkerk en Spakenburg. Op die locaties biedt FysioHolland STTC een compleet scala van algemene fysiotherapie en sportfysiotherapie tot beweegprogramma’s voor mensen met (chronische) aandoeningen en gewrichtsklachten. De nieuwe combinatie werkt samen met zorgpartners zoals gezondheidscentra en ziekenhuizen.

Meer weten over FysioHolland STTC? Ga naar fysioholland.nl/fysioholland-STTC.