AxionContinu richt adviesraad verpleegkundigen en verzorgenden op

17-01-2017

Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij AxionContinu. Juist verpleegkundigen en verzorgenden hebben een belangrijke en veelzijdige rol binnen de organisatie. Zij kennen de praktijk van binnenuit. Zij kunnen vanuit die rol waardevolle adviezen geven en een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van de zorg.

 

Om die reden is binnen AxionContinu een Verpleegkundigen en Verzorgenden Advies Raad (VVAR) in het leven geroepen, die op maandag 16 januari 2017 formeel wordt geïnstalleerd. De VVAR bestaat uit verpleegkundigen en verzorgenden van AxionContinu en gaat de Raad van Bestuur over het zorgbeleid van de organisatie adviseren. Ook gaat de VVAR de beroepstrots van het vak bij collega’s stimuleren. Met de oprichting van een VVAR krijgen verpleegkundigen en verzorgenden nog meer dan nu al het geval is, een beroepsinhoudelijke stem in het beleid van de organisatie.

De oprichting is een belangrijke stap waar AxionContinu trots op is. Want, hoewel een dergelijke adviesraad binnen ziekenhuizen al redelijk gewoon is, is dit in de ouderenzorg nog vrij nieuw.

Over AxionContinu
AxionContinu is een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie met veertien locaties in Utrecht, IJsselstein en Lopik. Onze passie: het bieden van waardevolle zorg door te denken in mogelijkheden. In wat er wél kan. Zo halen we het beste uit een situatie, zelfs als deze onomkeerbaar is. Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.axioncontinu.nl