Gorinchemse Sandra de Winter Hulp van het Jaar 2016

Geschreven door:
Webredactie Medisch Contact

02-12-2016

Vannacht heeft de Nationale Hulpgids de winnaar van de Hulp van Jaar verkiezing bekend gemaakt. Met een meerderheid van de stemmen is Sandra de Winter verkozen tot Hulp van het Jaar 2016.

 De Winter was genomineerd door Sil met de volgende mooie tekst:

¨Van de trap gevallen, gevolg hoge dwarslaesie 2016 kwam ik in een verpleeghuis in Gorinchem terecht waar Sandra werkte. en woonde na twee jaar mocht ik naar huis dankzij Sandra. Ze ging met me mee en werkt nog steeds bij mij ondanks de afstand ze is mijn steun en toeverlaat, ze is goud waard ze helpt bij deze zeer moeilijke tijd ¨Uit alle enthousiaste reacties en stemmen komt duidelijk naar voren dat Sandra voor vele mensen een belangrijk persoon in het leven is. We gunnen haar de titel Hulp van het Jaar 2016 dan ook van harte! We hopen dat ze lekker van haar prijs gaat genieten en heerlijk een weekend gaat ontspannen in een hotel van haar keuze.

Nummer 2 en 3

Vlak achter Sandra is Jan Mulder geëindigd. Met zijn organisatie doet hij ontzettend goed werk voor jongeren met gedragsproblemen. De derde plaats is voor Pascal Moers , een zorgconsulent voor cliënten met problematieken in het autistisch spectrum.

De organisatie bedankt deelnemers

De Nationale Hulpgids wil de finalisten hartelijk bedanken en hoopt dat alle stemmen en mooie reacties hen motiveren om nog lang hun werk in de zorg voort te zetten. Want waar zouden we zijn zonder deze zorgtoppers? Veel meer mooie verhalen van en over de finalisten zijn terug te lezen op www.hulpvanhetjaar.nl

Partners

De Hulp van het Jaar verkiezing 2015 werd mede mogelijk gemaakt door Per Saldo: dé belangenvereniging van en voor pgb-houders. Ook LOC was één van onze partners: LOC vertegenwoordigt 1.300 cliëntenraden en 600.000 cliënten in zorg en welzijn. Daarnaast ondersteunde Andere Handen Community ons, een virtuele ontmoetingsplaats voor uitvoerende medewerkers in de zorg.

Geschreven door:
Webredactie Medisch Contact