Ordina en Regas starten partnership

Geschreven door:
Webredactie Medisch Contact

28-11-2016

ICT-dienstverlener Ordina en zorgautomatiseerder Regas hebben een partnership gesloten voor een periode van minimaal twee jaar. Ordina en Regas bieden door de samenwerking zorginstellingen en welzijnorganisaties een innovatief cliëntvolgsysteem aan dat betrouwbaar en schaalbaar is.

Het cliëntvolgsysteem ondersteunt de dagelijks werkzaamheden van meer dan 20.000 hulpverleners, cliënten, psychiaters en (pleeg)ouders. Met behulp van deze propositie hebben gebruikers altijd de juiste informatie op de juiste plek, waardoor er meer tijd overblijft voor zorgtaken.

Regas, marktleider in de welzijnsmarkt, ziet dat de zorgmarkt continu in beweging is en verschillende processen in de zorg steeds meer op elkaar moeten worden afgestemd. Voor instellingen is het daarom van belang dat systemen in de organisatie mee kunnen veranderen. Het cliëntvolgsysteem kent uiteenlopende functionaliteit, zoals dossiervorming, zorgadministratie, online hulpverlening en behandelplannen.

Met de overeenkomst richt Regas zich op de levering van het softwareproduct. Ordina concentreert zich op de implementatie, dataconversie en het bouwen en beheer van koppelingen, waardoor gegevensuitwisseling tussen het cliëntvolgsysteem met andere softwarepakketten en ketenpartners mogelijk is.

Ordina heeft ruime ervaring in het leggen van koppelingen tussen het cliëntvolgsysteem van Regas en andere administratieve en medische systemen die zorginstellingen gebruiken. Hierdoor ontstaat er een vollediger beeld rondom de zorgcliënt en de behoeften, waardoor specifieke zorg kan worden aangeboden.
 

Over Ordina

Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met ruim 2,700 medewerkers. Wij bedenken, bouwen en beheren ICT-toepassingen bij de overheid, in de financiële dienstverlening, de industrie en de zorg. Wij streven naar ICT die mensen écht verder helpt. ICT die er toe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doen wij door samen met onze klanten duurzaam te innoveren.

Ordina is opgericht in 1973. Het aandeel is sinds 1987 genoteerd aan Euronext Amsterdam en maakt deel uit van de Smallcap Index (AScX). In 2015 behaalde Ordina een omzet van EUR 348 miljoen. Meer informatie is beschikbaar op www.ordina.com.

 

Geschreven door:
Webredactie Medisch Contact