Raad van Toezicht Saltro benoemt nieuw lid raad van toezicht

05-10-2018

De raad van toezicht van Diagnostisch Centrum Saltro heeft Sieto de Leeuw benoemd als nieuw lid van de raad van toezicht. Hij volgt hiermee Erna Baars op die per 1 september is afgetreden vanwege het voltooien van de benoemingstermijn. Samen met Paul Stamsnijder (voorzitter), Toosje Valkenburg (vicevoorzitter), Patrick Bindels en Peter van der Meer vormt de Leeuw de raad van toezicht van Saltro.

br /> De Leeuw (62), studeerde rechten en is momenteel voorzitter Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Daarvoor vervulde hij bij Randstad diverse directiefuncties. Hij is lid van het dagelijks bestuur van VNO-NCW, raadslid bij de SER en vervult daarnaast enkele adviserende en bestuurlijke functies.

“We zijn blij met de komst van De Leeuw. Saltro anticipeert op de zorg van morgen en stelt innovatie centraal om bestaande structuren te doorbreken. Wij verheugen ons erop onze ambities samen met de vernieuwde raad van toezicht waar te maken", aldus Esther Talboom-Kamp, voorzitter raad van bestuur bij Saltro.

In zijn rol als toezichthouder bij Saltro richt de Leeuw zich vooral op HR en kwaliteit.