Nanda Hauet nieuwe directeur Verenso

07-09-2018

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Nanda Hauet vanaf 15 september a.s. in dienst treedt als nieuwe directeur van Verenso. Samen met het bestuur en de leden zal zij richting geven aan de koers van de vereniging en aan de invulling van de nieuwe missie en visie.

br />Tot haar kerntaken behoren onder andere het opbouwen van succesvolle samenwerkingsrelaties en het aangaan van strategische allianties, waarbij het belang van de specialist ouderengeneeskunde voorop staat. Hauet volgt ad interim directeur Christel Koerhuis op, die deze rol vanaf oktober 2017 tijdelijk op zich nam. “Wij hebben in Nanda Hauet een geschikte directeur gevonden die veel managementervaring heeft in een bestuurlijke omgeving. Ik verwacht dat haar ‘klantdenken’ en resultaatgerichtheid zeker zullen bijdragen aan het realiseren van onze doelstellingen. Ik verheug mij dan ook op een prettige samenwerking”, aldus voorzitter Nienke Nieuwenhuizen.

Over Nanda Hauet
Nanda Hauet studeerde bedrijfskunde aan de Nyenrode Business Universiteit en vervulde gedurende haar loopbaan diverse directeursfuncties, onder andere bij IZA Zorgverzekeraar, UnivéRegio+ en KPN. Hauet woont met haar man en zoon in Aalsmeer. “Verenso is een mooie vereniging. Graag maak ik snel kennis met de leden van de vereniging en de medewerkers van het bureau. Met veel energie zal ik mij gaan inzetten voor het specialisme ouderengeneeskunde. Ik kijk ernaar uit om te beginnen”, aldus Nanda Hauet.