Symposium nieuwe wet- en regelgeving In-vitrodiagnostica

20-04-2018

NEN organiseert op 28 juni 2018 een symposium over de nieuwe wet- en regelgeving voor In-vitro diagnotica (IVDR). De IVDR stelt meer eisen dan de huidige richtlijn voor IVD. Zo moeten fabrikanten meer aandacht gaan besteden aan het volgen van hun product en moeten er eisen worden gesteld aan medische laboratoria. In-house testen, wanneer mag je als laboratorium wel of niet iets ontwikkelen en welke regels gelden hier dan voor, komen tijdens deze dag aan de orde.

br />NEN organiseert dit symposium om alle partijen op het gebied van In Vitro diagnostica (IVD’s), waaronder fabrikanten/leveranciers en ook medische laboratoria, bij elkaar te brengen. Deskundige sprekers lichten belangrijke veranderingen in de nieuwe wet- en regelgeving toe. Daarnaast is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. Het doel is dat deelnemers na afloop meer inzicht hebben in de issues die ze op dienen te pakken.

Programma
De dag bestaat uit een plenair deel met presentaties en aansluitend vindt er een discussie plaats, waarbij deelnemers de mogelijkheid hebben vragen te stellen en in gesprek te gaan met de sprekers.

Voor wie?
Het symposium is interessant voor fabrikanten, leveranciers, professionele gebruikers (medische laboratoria), kwaliteitsmanagers, inkopers (logistieke inkoop), distributeurs, groothandels, drogisterijen, supermarkten, huisartsen en apothekers.

Aanmelden
Bekijk het volledige programma op nen.nl. Hier kunt u zich ook direct aanmelden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees op tijd. Voor organisatorische vragen kunt op contact opnemen met NEN Evenementen, telefoon 015 2 690 422 of e-mail evenementen@nen.nl.