VideoConsult van Hallo Dokter is genomineerd voor de Telecom Inspirience Award in de Categorie “Best Video Communications Project”

03-11-2017

VideoConsult van Hallo Dokter is als business case door WeSeeDo ingebracht en genomineerd voor de nieuwe, interessante categorie waarbinnen wordt gekeken naar wie het mooiste totaalproject geleverd heeft rondom Video Communicatie.

br />Hallo Dokter is een platform voor de zorgconsument (patiënt) en de huisarts (poortwachter). Hallo Dokter geeft ontsluiting tot een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) en de mogelijkheid tot een videoconsult met de huisarts. De zorgconsument krijgt de regie over zijn of haar persoonlijke gezondheidsomgeving. Daar staat Hallo Dokter voor.

Met gebruikmaking van de bestaande landelijke infrastructuur, hoogstaande beveiliging en de zorgconsument aan het stuur, wil Hallo Dokter samen met WeSeeDo E-health in de eerstelijnszorg nu echt bereikbaar maken voor iedereen. Dit doet Hallo Dokter via het Online Medisch Consult, een videoconsult met de huisarts.