Huisartsenpraktijk Daane Maduro B.V.

Dordrecht (Bekijk op kaart)

Werken bij Huisartsenpraktijk Daane Maduro B.V.

Huisartsenpraktijk Daane & Maduro is op zoek naar een VS of PA. (16 tot 24 uur, 2 tot 4 dagen per week)

Wij zoeken een Verpleegkundig Specialist (VS) of Physician Assistant (PA) die ons kan ondersteunen in het organiseren van de zorg in de verzorgingshuizen, kleinschalige woonvorm en instellingen waar wij op vaste basis zorg leveren. Op de betreffende locaties zal je naast medisch generalistische zorg in aanraking komen met geriatrie, palliatieve zorg en zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Als VS/PA ben jij verantwoordelijk voor het verrichten en coördineren van de chronische zorg. Daarnaast zal jij voor ons het overzicht bewaren en waar nodig ons inschakelen.

Wie zijn wij?

Huisartsenpraktijk Daane/Maduro, gevestigd in Gezondheidscentrum Tijd voor Zorg, gelegen in het hart van Dordrecht. Ons team bestaat in totaal uit zes huisartsen, vier praktijkondersteuners somatiek, twee praktijkondersteuners GGZ, een praktijkondersteuner GGZ jeugd, twaalf assistentes en een praktijkmanager. Onze praktijk is goed georganiseerd, strak geautomatiseerd en wij blijven ons ontwikkelen. Dat maakt ook dat wij een geaccrediteerde praktijk zijn. Binnen het team heerst een prettige werksfeer en op regelmatige basis komen wij bij elkaar voor een werkoverleg. De praktijk kent een grote populatie en streeft ernaar iedereen te voorzien van zorg op maat vanuit de klassieke waarden van de huisartsenzorg. Daar bedoelen wij mee dat wij tijd nemen voor de patiënt en passende zorg willen bieden.

Interesse?

Neem gerust een kijkje op onze website om een beter beeld te krijgen van de praktijk en ons gezondheidscentrum. Wij bieden een jaarcontract met de mogelijkheid tot een vast contract en een salaris conform het CAO Huisartsenzorg. Werkdagen en uren zijn bespreekbaar. Wil jij graag ons team komen versterken? Mail dan je motivatiebrief met CV naar esther@hapdaanemaduro.nl, dan nemen wij snel contact met je op. Liever bellen? Dat kan via: 06-4751-2710

Bijna klaar met je opleiding? Ook dan staan wij open voor een kennismaking!

Vriendelijke groet, Hap Daane & Maduro

https://www.huisartsenpraktijkdaanemaduro.nl/

Lees meer

Onze actuele vacatures